OOK DIT JAAR HEBBEN WE WEER VEEL MENSEN ENTHOUSIAST GEMAAKT. KOM JE VOLGEND JAAR OOK?

bloembollendag de Buitenkamer tuinontwerp plantencentrum Schonenberg Volkel

Genieten

Kijk je ook vaak naar die prachtige bloembollen in het voorjaar en vind je het jammer dat je vergeten bent om ze te planten? Komende lente kan óók jij genieten van vroege bloei en prachtige kleuren. Bloembollen zijn onmisbaar in een levende tuin. Dit is een tuin waar de juiste natuurlijke voorwaarden voor mens, dier en plant aanwezig zijn. Omdat voorjaarsbollen al vroeg bloeien, zijn ze een belangrijke nectarplant voor bijen en hommels.

Bloembollendag

Tijdens de Bloembollendag op zaterdag 24 oktober 2020 ben je tussen 10.00-16.00 uur welkom bij plantencentrum Schonenberg. Ik maak dan gratis een persoonlijk bloembollenontwerp* voor je.

Bloembollen ontwerp

Met een bloembollenontwerp weet je zeker dat je de juiste bol op de juiste plek hebt staan. Ieder soort stelt namelijk weer andere eisen. Sommige soorten houden van schaduw en vochtige grond, terwijl er ook soorten zijn die juist van warme, droge grond houden. Daarnaast levert plantencentrum Schonenberg een speciale selectie bollen, de zgn. verwilderingsbollen of stinsebollen, die jaar na jaar terugkomen zonder dat je de bloembollen jaarlijks hoeft te rooien. Hierdoor heb je nog meer plezier van je bloembollen. Natuurlijk ontvang je ook tips over het aanplanten en verzorgen.

Coronaproof

Wil je hier meer over weten? Wil je ook een tuin waar je al vroeg van prachtige combinaties kan genieten? Mail me om een afspraak te maken, dan maak ik tijd voor je vrij. Alle gesprekken zijn op afspraak, er wordt een tijdslot voor je gereserveerd. Natuurlijk is er ontsmettende handgel aanwezig. Neem je zelf een mondkapje mee? Dan kunnen we coronaproof aan de slag.

MAAK EEN AFSPRAAK VIA CONTACT@DEBUITENKAMER.INFO

*Bij aanschaf van bloembollen ter plaatse ontvang je het persoonlijke bloembollenontwerp.
*Maak tevens nog kans op het bloembollenpakket twv €100,00 van de Facebookactie. (trekking 2 november)

Bijzondere Bloembollendag Crocus tomassinianus
Allium de Buitenkamer Tuinontwerp Marion Vermeulen bloembollendag Plantencentrum Schonenberg Volkel
Bijzondere Bloembollendag Narcissus Thalia