Tuinidee de buitenkamer
Tuinidee de buitenkamer 3

ONTWERPER VOOR TUINIDEE

 

Ook dit jaar vindt Tuinidee weer plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. De grootste tuinbeurs van Nederland is dé aftrap van het tuinseizoen. Ook ik doe al heel wat jaartjes mee, inmiddels voor de 10e keer. Een jubileum dus. Daarom is het extra leuk dat ik deze keer niet alleen als standhouder deelneem, maar ook ben gevraagd om een deel van de Inspiratietuinen te ontwerpen. Een hele mooie uitdaging, hiermee kan ik laten zien wat ik belangrijk vind in een tuin.

De onderhoudsvriendelijke tuin 2.0

Deze tuin staat in het teken van de toekomst; hoe gaan we om met de natuur? Voor Tuinidee heb ik een miniwijk ontworpen met vier achtertuinen die allemaal grenzen aan een samentuin. Met hergebruik van stijlvolle, mooie materialen waar je de geschiedenis en tradities kan aflezen. Een contrast tussen toen en nu, want ook design en innovaties zijn in de tuinen terug te vinden. Levende tuinen die de zintuigen prikkelen. Waar je groenten kan kweken en fruit kan oogsten, op een milieuvriendelijke én makkelijke manier. Zo natuurlijk en onderhoudsvriendelijk mogelijk. Je beleeft de natuur van heel dichtbij; van imposante grote dahlia tot het kleinste lieveheersbeestje, je vindt het allemaal in jóuw tuin.

Tuinier mét de natuur, er ontstaat vanzelf een evenwicht

TuinIdee is hét vierdaagse event dat je als tuinliefhebber niet mag missen! Het biedt inspiratie voor iedere tuinliefhebber. Of je nu een onderhoudsvriendelijke tuin hebt, alles voor een gezinstuin zoekt of die tuinfanaat bent die op zoek is naar een beetje luxe; jouw tuinseizoen start bij TuinIdee!

Op TuinIdee draait alles om beleven, inspireren en nieuwe ideeën opdoen voor de ultieme tuinbeleving. Kijk je ogen uit in de vele voorbeeldtuinen, doe mee aan leuke én leerzame workshops en volg presentaties van bekende tuin-personality’s in het Tuintheater.

TuinIdee is van donderdag 21 t/m zondag 24 februari 2019 geopend van 10.00-18.00 uur. Toegangsprijs: € 12,- p.p. via de online voorverkoop (t/m 21 feb. 2018) of € 16,50 aan de kassa. Kinderen t/m 12 jaar gratis, mits onder begeleiding van een volwassene. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op tuinidee.nl.

KLIK HIER VOOR GRATIS TOEGANGSKAARTEN