debuitenkamer_tuinontwerp_over

MARION VERMEULEN

De Buitenkamer is een bedrijf met meerdere activiteiten waarbij de natuur centraal staat. Marion Vermeulen is de vrouw achter de Buitenkamer. Het uitgangspunt bij een tuinontwerp is de natuurbeleving, een tuin alleen maar mooi vinden is niet genoeg. De tuin moet je met alle zintuigen waar kunnen nemen.
Als tuinontwerper zoekt Marion Vermeulen naar de beste lijnen in een tuin en creëert hiermee een tijdloze buitenruimte. Het volgen van de seizoenen door middel van een uitgekiende beplanting is essentieel. Doordat de tuin aansluit bij de opdrachtgever, woning en omgeving ontstaat een evenwichtig geheel.

deBuitenkamer_tuinontwerp_over

VISIE

De naam de Buitenkamer is niet zomaar gekozen; het zegt veel over mijn denkwijze. De ruimte rondom je huis kan je beschouwen als een extra kamer, een aanvullende leefruimte. Hier voel je je prettig, beschermd en kan je ontspannen of actief bezig zijn. Samen met de opdrachtgever het ontwerpproces aangaan is een uitdaging. Het begint bij luisteren, vragen en dóórvragen. Daarna ideeën filteren, nadenken en het aanboren van creativiteit, kennis en kunde. Hierbij staat de natuur op nummer een, daar draait het allemaal om in je tuin. Voldoende groen om je heen, genieten van een bloem die net open gaat, of de geur van thijm na een regenbuitje. Een tuin waar je blij en gelukkig van wordt, dát is het doel!

deBuitenkamer_tuinontwerp_over

TUINTRAJECT

Tuinontwerpbureau de Buitenkamer werkt met het Tuin Traject, een proces dat de opdrachtgever en de Buitenkamer samen aangaan. Bij het Tuin Traject vervult de tuin de hoofdrol; iedereen wil graag een waardevolle leefomgeving. Om tot een uniek resultaat te komen zijn er verschillende onderdelen ontwikkeld; het ontwerpplan, beplantingsplan, beplantingslijst en Buitenkamer Werkboek. Dit alles wordt tijdens verschillende ontmoetingen besproken. Met het Tuin Traject bent u in staat om uw tuin zelf aan te leggen of dit uit te besteden aan een hovenier.

De Buitenkamer brengt leven in je tuin!

KOPJES KOFFIE
KM GEREDEN MET DE VW KEVER
PLANTEN GEPOOT